Natural Earth Paint® Europe

Natural Earth Paint gebruikt puur natuurlijke aarde, minerale pigmenten en organische ingrediënten om volledig veilige, duurzame, en prachtige verven te maken voor kinderen, volwassenen en professionals zoals beeldend kunstenaars. 

Klei en mineralen komen over de hele wereld voor. Natural Earth Paints levert olieverven, kinderverven en gezichtsverven van de hoogste kwaliteit - Zuiver en één van de meest duurzame verven beschikbaar.
Zonder conserveermiddelen, zware metalen, toxische oplosmiddelen, kunststoffen en vulstoffen.

Met de kinderverven kan worden geschilderd op doek, papier, hout, steen, textiel, glas en meer.
Ingrediënten: biologische maïs zetmeel, Arabische gom, natuurlijke aarde en minerale pigmenten

De ecologische en huidvriendelijke schmink is zowel voor kinderen als volwassenen een uitkomst. Heel makkelijk te verwerken, eenvoudig afwasbaar met water!  

Beeldend kunstenaars krijgen zo de kans om met de groeiende collectie Natural Earth Paints duurzamer te gaan werken en de traditionele olieverfkunst en doorgaans toxische verven om te zetten in een bewuste 21ste eeuwse uitstraling van nieuwe ecologische olieverven in aardetinten.

De aardeverfpoeders van Natural Earth Paint staan garant voor kwaliteit, levendigheid en diep verzadigende en warme kleuren om prachtige kunst van deze tijd te crëeren.

Pagina 1 van 3