ImmenZ een groothandel met net even dat andere assortiment. We richten ons op duurzame groei, van het kind en van u als ondernemer. Kernthema's zijn samenwerking, natuurlijk materiaal, milieubewust, zorg voor de aarde en duurzame groei.

Voor Europa zijn wij exclusief distributeur voor Crayon Rocks®, een bijzonder sojawaskrijtje, Natural Earth Paint®, een professionele ecologische verf en schmink, Stick-lets™, een uitdagend constructiemateriaal voor educatief en vrij spel en BubbleLab, gigantische grote zeepbellen maken, is in co-creatie gerealiseerd met Het Kleine Avontuur. Inmiddels leveren wij aan buitenlandse groothandels en retailers in meer dan 24 landen.

Voor Nederland en België zijn wij distributeur van o.a. KORXX, Corvus ToysSeccorell en Arteko veganistische klei. Dit jaar groeiden we met vele nieuwe merken speelgoed en materiaal voor de creatieve- en hobbymarkt. Ook hebben we prachtige handgemaakte bordspellen van het merk Marbushka in ons assortiment. Recent hebben we Fabulabox en Neptune Mosaic toe kunnen voegen. Zo maken we gezond en verantwoord spelen steeds verder mogelijk!

Heb je een gespecialiseerde winkel in speelgoed, boeken, spellen of een bijzondere giftshop, conceptstore of duurzame of ecologische shop? Vraag een inlogcode aan (als winkelier) en bestel een unieke aanvulling op je productaanbod online.

Ben je een school, therapeut of gewoon iemand die een bijzonder cadeautje wil geven aan een kind?
Je kunt dan hier terecht.