ImmenZ een duurzame en ecologische groothandel met net even dat andere assortiment. We richten ons op duurzame groei, van het kind en van u als ondernemer. Kernthema's zijn samenwerking, natuurlijk materiaal, milieubewust, zorg voor de aarde en duurzame groei.

Voor Europa zijn wij exclusief distributeur voor Crayon Rocks®, een bijzonder sojawaskrijtje, Natural Earth Paint®, een professionele ecologische verf en schmink, Stick-lets™, uitdagend constructiemateriaal voor educatief en vrij spel, BubbleLab, gigantische grote zeepbellen maken, is in co-creatie gerealiseerd met Het Kleine Avontuur en The Loome™, een 5-in-1 handwerktool. Inmiddels leveren wij aan buitenlandse groothandels en retailers in meer dan 24 landen.

Voor Nederland en België zijn wij distributeur van bekende en onbekende merken. Juist die laatste categorie maakt dat u als ondernemer kunt meegroeien met een vernieuwend en opkomend product. Zo tref je kurk blokken, echt kindergereedschap, stoer buitenspeelgoed, ecologische en design spellen, creatieve materialen zoals originele mozaïeken, stempels en veganistische klei, open ended Play (vrij spel) en educatief speelgoed. Zo maken we gezond en verantwoord spelen steeds verder mogelijk!

Heb je een gespecialiseerde winkel in speelgoed, boeken, spellen of een bijzondere giftshop, conceptstore of duurzame of ecologische winkel? Vraag een inlogcode aan (als winkelier) en bestel een unieke aanvulling op je productaanbod online.

Ben je een school, therapeut of gewoon iemand die een bijzonder cadeautje wil geven aan een kind? Google dan onze merken en je vindt eenvoudig de dichtsbijzijnde of online shop.