RobHoc® flexibele kindermeubels

Van een leer-werkruimte een open ruimte creëren? Zodat bewegingsonderwijs en vrij spel actief plaatsvinden in de klas? Kijk dan een naar de multifunctionaliteit van ROBHOC® kindermeubels.

ROBHOC® is een serie multifunctionele kindermeubels voor in de klas of in het kinderdagverblijf, zoals stoelen, tafels en toebehoren zoals speel aanleidingen die super eenvoudig stapelbaar zijn. Je kunt eindeloos met elkaar combineren. In een mum van tijd verander je een klaslokaal met tafels en stoeltjes in een open ruimte waar gespeeld kan worden. Slechts op één tafel kun je een heel klaslokaal kwijt. Maar je kunt ook multifunctioneel aan de slag met ROBHOC®. Maak een gymtoestel, een speeltoestel of laat de kinderen zelf bouwen. Van knikkerbaan tot slack-line, van elastieken tot een toneelpresentatie. Alles kan met de ROBHOC® kindermeubellijn. Geschikt voor Bibliotheken, workshop ruimten, leer- en werkruimten, klaslokalen, BSO ruimten en nog veel meer. Lees hier onze blog.

Kijk vooral naar de filmpjes en foto's of kijk voor meer inspiratie op www.robhoc.de
Voor meer informatie als je in Nederland of België zit, neem vrijblijvend contact op met Bram Zaalberg op 0031 (0) 643236111 of mail bram@immenz.nl

Geen producten gevonden...